Kriza në veri, Ushtria e Kosovës në gjendje gatishmërie

FSK-ja stërvitje në tërë Kosovën gjatë fushatës zgjedhore

Kosova është vënë në gjendje gatishmërie për të përballur provokimet që mund të ndodhin në veri nga Serbia, përkatësisht strukturat ilegale.

Përplasjet e shkaktuara së fundi Kosovë-Serbi, pas ndërhyrjes së vazhdueshme të Serbisë tek serbët në Kosovë, dhe kërcënimit serb për ndërprerje të bisedimeve, që rezultoi me anulimin e takimit të sotëm për lirinë e lëvizjes, është kthyer në shqetësim, edhe në bazë të indikatorëve të tjerë, se serbët mund të kryejnë veprime të paparashikuar sidomos pas vrasjes së doganierit serb.

Forca e sigurisë së Kosovës, është mobilizuar dhe po zhvillon stërvitjen fushore “Shqiponja2”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close