Proteste – Tiranë 7 Maj ” Shqiptaret nuk jane terroriste! “

PROTESTË PAQËSORE – 07 MAJ 2012 , ORA:1100. 

BULEVARDI DËSHMORËT E KOMBIT,
Me inisiativën e Z. EDMOND VLASHAJ – KRYETAR I “LËVIZJA SHQIPËRIA E RE” 
Protetestes i bashkangjitet edhe Organizata “Zgjohu Shqiptar !!!” 
Marshim i Madh i Vetëdijes sonë Humane dhe Kombëtare! 
SHQIPTARËT NUK JANË TERRORISTË!
Të kërkojmë Ndërhyrjen e Fuqive Ndërkombëtare për të vënë në vend Nderin e Kombit Shqiptar.
REAGOJMË KUNDËR PADREJTËSISË!

Ju Bejme thirrje te gjithe qytetareve te Tiranes dhe gjthe Shqiperise te behen pjese e Marshimit te te Madh te 7 Majit ne Mbrojtje te Vellezerve, Motrave dhe Nenave tona Shqiptare ne Maqedoni dhe Presheve!
Le te jemi maksimalisht Aktive, por plot me qytetari dhe kulture, plot me respekt per Vlerat dhe Vetedijen tone Humane Kombetare, gjithnje pa cenuar dinjitetin dhe te drejtat e askujt! 
Ne Respektojme Veten, Kombin tone, si dhe gjithe Kombet e tjera qe jetojne ne kete dhe!

Nese respektojme Veten dhe Kombin tone, nuk do te thote se jemi kunder ndokujt!
Pra le te jemi qytetare dhe te kulturuar duke filluar paraprakisht ne komunikimet tona me njeri-tjetrin, dhe me pastaj edhe pergjate Marshimit te Protestes, ku ju informojme se kemi vene ne dijeni edhe Drejtorine e Policise se Tiranes, dhe po koordinohemi me Institucionet perkatese ne menyre qe marshimi i yne te jete konform te gjitha rregullave te shtetit Shqiptar, dhe ne respekt te plote te ligjeve dhe dispozitave tona kushtetuese.

Ju ftoj ne aktivizimin e sejcilit prej jush per ti treguar te gjithe botes se ne Shqiptaret jemi gjalle dhe nuk e mbulojme te verteten me heshtje, mosreagim dhe papergjegjshmeri!
Jemi ketu, kemi qene, dhe kemi per te qene, Shqiptare aktive dhe dinamike!
Ejani ne Sheshin Nene Tereza me 7 Maj, Ora 11.00, dhe te marshojme paqesisht pergjate Bulevardit Deshmoret e Kombit perballe Ambasades Serbe, deri ne Rrugen e Kavajes, perballe Ambasades Maqedonase.
Nje Perfaqesi e gjithe Marshimit te madh Te Protestes, Do te shkoje te Prokuroria e Pergjitheshme e Republikes Se Shqiperise, si dhe te Selia e Delegacionit te Keshillit te Europes per te percjelle Denoncimet e neshkruara nga cdo Shqiptar i pranishem kunder Ministres se Brendshme maqedonase Jankullovska dhe Ministrit te Brendshem serb Dacic,

Ndal padrejtesive ndaj vellezerve dhe motrave tona shqiptare ne Maqedoni dhe Serbi!

Edmond Vlashaj, Levizja Shqiperia e Re.

loading...

Një koment

  1. mendimi im esht bashkimi e ben fuqin vetem perpara do venoj po zdo harroj, pershendes nga zemra rroft populli shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close