Maqedonasi: Vëllanë tim nuk e kanë vrarë shqiptarët!

Ne akoma kontaktojmë me ata, edhe në varrimin e vëllait tim erdhën shqiptarë. Kam miq nga të gjitha nacionalitetet dhe urrejtja nuk mbizotëron tek unë. Tek unë urrejtja është vetëm ndaj vrasësve”, thote vellau i te ndjerit Borçe Stevkovski, Cvetan Stevkovski.

Cvetan Stevkovski, vëllai i Borçe Stevkovski nga Creshova, njërit prej pesë të vrarëve në Smilkovc, thotë se nuk beson që vrasësit e vëllaut të tij të jenë shqiptarë. Në një deklaratë ekskluzive për “Lajm” ai thotë se familjarisht me shqiptarët gjithmonë kanë pasur raporte të mira.

“Nga ana jonë nuk ka urrejtje ndaj shqiptarëve. Unë kam miq shqiptar, edhe vëllai im i ndjerë kishte miq shqiptarë. Ne akoma kontaktojmë me ata, edhe në varrimin e vëllait tim erdhën shqiptarë. Kam miq nga të gjitha nacionalitetet dhe urrejtja nuk mbizotëron tek unë. Tek unë urrejtja është vetëm ndaj vrasësve”, thote vellau i te ndjerit Borçe Stevkovski, Cvetan Stevkovski.

Mundesohet nga faqet ne facebook: ” Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut “ dhe ” Zgjohu Shqiptar !!! “ —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close