Bëhen 89 shtete, Sao Tome e Principe njeh pavarësinë e Kosovës

Me këtë njohje numri i shteteve që kanë njohur shtetin e Kosovës ngritete në 89. Sao Tome gjendet në Oqeanin Atlantik, në perëndim të kontinentit afrikan dhe ka rreth 160 mijë banorë. Sao Tome e Principe është shteti i radhës që e ka njohur Republikën e Kosovës. Me këtë njohje numri i shteteve që kanë njohur shtetin e Kosovës ngritet në 89. Sao Tome gjendet në Oqeanin Atlantik, në perëndim të kontinentit afrikan dhe ka rreth 160 mijë banorë.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close