Protestes i bashkangjitet edhe organizata ” Zgjohu Shqiptar !!! “

Më 13 Mars, Ora: 12:00 protesto përballë ambasadës së FYROM-it në Tiranë, si kundërpërgjigje ndaj rrahjes së nxënësve shqiptarë nga ana e sllavomaqedonasve dhe kundër te gjitha padrejtësive që po i bëhen shqiptarëve ne atë shtet artificial. Për më tepër është obligim patriotik dhe kombëtar, për të reaguar, dhe për të treguar kush jemi ne, dhe per tu thënë qe NE ishim këtu kur “ata” erdhën. Tifozat Kuq e Zi dhe Organizata “ Zgjohu Shqiptar !!! ” do të jenë aty ku i thërret atdheu. Organziatore të protestes Kuvendi i Patrioteve Civil

O Sa Mirë Me Qenë Shqiptar!

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button