Në portalet serbe: Urime Pavarësia e Kosovës

Prishtinë, 17 shkurt – Shumë ueb faqe serbe janë thyer nga hakerët shqiptar, në ditëlindjen e shtetit të Kosovës- më 17 shkurt.

Hakerët shqiptarë kanë dhënë mesazhe politike në çdo ueb faqe që e kanë thyer. “E keni gabim, sepse Pavarësia e Kosovës është shpallur, më 17 shkurt të vitit 2008” dhe “kuq e zi e kom flamurin, e ruj nmes t’zemrës tem”. Këto janë vetëm disa nga mesazhet që hakerët shqiptarë iu kanë përcjellë lexuesve të këtyre faqeve.

Portali Lexoshqip.com i ka siguruar edhe nofkat e personave që kanë marrë pjesë në hakimin e faqeve serbe, e ata janë: “cracKmasteR”, “dR.h4ck3R”, “Br3AcKeR”, “dR-ÈxpLøID”, “M4dSk1LLzz”, “ALB Niko”, “ProxyC3″, dhe “th3-cr4ck3r”. Këta persona janë pjesë të grupeve: KHG & ASC

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close