Njoftim nga stafi jone dhe Organizata “ Zgjohu Shqiptar !!! ”

Stafi “Kunder regjistrimit te popullsisese mbi baza etnike e fetare” dhe Organizata “ Zgjohu Shqiptar !!! ” do ta mbeshtesin dhe do te jenë të pranishëm më 14 janar për të bllokuar dy pikat kufitare me Serbinë në Merdarë dhe Dhe të Bardhë. Kosova dhe Shqipëria janë dy shtetet që i përkasin kombit shqiptar që është më i madh se këto dy shtete dhe të gjithë duhet të bashkohen për t’iu gjendur kombit shqiptar në vështirësi kudo që ai ndodhet. Më 14 janar në mënyrë paqësore do të bllokojmë kufirin me Serbinë në mbrojtje të vendimit të kuvendit të Kosovës për reciprocitet të plotë me Serbinë, në mbështetje të prodhuesve vendor pasi reciprociteti sjell barazi dhe barazia sjell zhvillime të qëndrueshme.

U bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të na bashkohen!
Ne 14 janar, SERBIA NUK KALON! EJA EDHE TI!

Me respekt,
Ardit SALIAJ

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button