Aleanca Kuq e Zi, së shpejti kthehet në parti. Spahiu: Nuk do jemi në një parti me Topin

Aleanca Kuq e Zi do te jete një prej partive te reja qe do ti shtohet garës elektorale te vitit 2013. Kreshnik Spahiu ne emisionin “Intervista”, ka pranuar se ekziston mundësia qe kjo lëvizje te shndërrohet ne parti, te garoje ne zgjedhje dhe sipas tij momenti me i përshtatshëm për këtë është kuvendi qe do te mbahet ne muajin maj. Sipas Spahiut, ky moment do te përcaktojë edhe karrierën e tij, pasi përfshirja zyrtare e tij ne këtë parti te re do te shoqërohet edhe me dorëheqjen nga posti i nënkryetarit te KLD. Spahiu ka theksuar se shtyllat baze te programit te Aleancës Kuq e Zi do te shpallen ne 17 janar dhe prioriteti kryesor do te jete bashkimi kombëtar. Spahiu iu ka dhënë fund zërave për një lëvizje te përbashkët politike me Bamir Topin duke pranuar se ata u përkasin rrymave politike te ndryshme e për rrjedhoje edhe partive te ndryshme. Spahiu ka shpalosur vizionin e tij për një formacion te ri politik i cili do te shtrihet përtej kufijve te vendit e do te përfshijë shqiptaret e Maqedonisë e Kosovës.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button