Censusi, OMONIA: Vetëregjistrim minoritetit në 2012

Këshilli i Përgjiths hëm i organizatës progreke OMONIA-s, në një mbledhje pak ditë më parë në Sarandë, ka vendosur të zhvillojë regjistrimin e saj në vitin 2012.
Në takim tema kryesore e diskutimeve ishte regjistrimi që u zhvillua gjatë muajit tetor dhe zbatimin e angazhimit të OMONIA-s për të organizuar regjistrimin e të gjithë minoritarëve grek.

Procedura e propozuar nga OMONIA do të përfshijë jo vetëm ata që jetojnë tani në Shqipëri apo Greqi, por edhe ata që jetojnë në vende të tjera të botës.
OMONIA deklaron se do të punojë me të gjithë aktorët në Greqi dhe vende të tjera në fazën paraprake në gjysmën e parë të 2012 me propozime dhe sugjerime.

Ky diskutim do të vijojë edhe gjatë gjysmës së dytë të vitit 2012, gjatë të cilit parashikohet të bëhet dhe procesi i regjistrimit të popullsisë.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button