Njoftim! Me date 12 Nentor ora 12:00 themelohet Aleanca Rinore Kuq e Zi

Nje moment i rendesishem po afron per rinine shqiptare. Aleanca Rinore Kuq e Zi do te themelohet se shpejti duke krijuar nje vizion te ri per angazhimin e te rinjve shqiptare. Nje force e re. Energji dhe prosperitet per Shqiperine.
Me date 12 Nentor ora 12:00 themelohet Aleanca Rinore Kuq e Zi.
Akadameia e Arteve – Salla Black Box –
Ora 12:00.
Pjesemarres nga te gjitha trevat shqiptare te bashkuar nen te vetemin flamur, ate Kuq e Zi.
Aleanca Rinore Kuq e Zi – Per Shqiperine dhe te rinjte shqiptare.
Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button