James Blunt, këngë e videoklip për Kosovën (VIDEO)

Këngëtari me famë botërore, James Blunt, i cili ka qenë ushtar i trupave të NATO-s në Kosovë, këngën e tij “No bravery” i ka kushtuar Kosovës.

Në videoklipin e këngës “No bavery” ai ka shpalosur përvojën e tij gjatë periudhës sa kishte shërbyer në Kosovë si ushtar i pasluftës.

Ai në kë video ka paraqitur vuajtjet e kosovarëve gjatë luftës, dhe gëzimin që ata kanë përjetuar për lirimin e vendit.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button