Ratifikimi i marrëveshjeve me Serbinë, PD e PS bashkojnë votat në Kuvend

Dy marrëveshje mes Shqipërisë dhe Serbisë, u miratuan në parlament falë bashkimit për herë të parë prej mëse dy vitesh, të votave të Partisë Demokratike dhe Partisë Socialiste.
Plot 124 vota ka marrë projektligji, “Për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Serbisë për lëvizjen e ndërsjellë të shtetasve”.

Po kështu, mësohet se me 110 vota 1 kundër dhe 11 abstenim u miratua projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Serbisë për lëvizjen e ndërsjellë të shtetasve”.

Po kështu, PS e PS bashkuan votat edhe për projektligjin “Për një ndryshim në ligjin nr. 9901, datë 14.4.2008 “Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare”, i cili mori 120 vota.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button