Eliza Dushku i tregon Justin Timberlake tatuazhin me shqiponjë (VIDEO)

Eliza Dushku, Justin Timberlake dhe James Marsden kanë qenë të ftuar në një loje në një prej televizioneve amerikane. “Çmimi është i volitshëm” është shfaqja e televizionit në Los Anxhelos ndërsa Eliza ka shfrytëzuar rastin që të flasë për Shqipërinë duke bërë drejtpërdrejtë punën e saj si ambasadore e kulturës shqiptare. Në një moment gjatë shfaqjes ajo tregon për audiencën tatuazhin e famshëm të cilin ajo e realizoi në vizitën e saj të parë në Shqipëri, të shqiponjës dy krenare, simboli kombëtar i shqiptarëve.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button