Aleanca Kuq e Zi: 65% e popullsisë refuzoi të regjistrohet

Proces antikushtetues e antikombëtar i dështuar. Të tillë e ka cilësuar “Aleanca Kuq e Zi” procesin e regjistrimit të popullsisë dhe banesave në Shqipëri. “Në këto kushte merr përsipër hartimin e një platforme për realizimin në të ardhmen të një regjistrimi të popullsisë e banesave, ku në thelb të jetë nxjerrja e besueshme e një numri real të shqiptarëve që jetojnë në trojet e tyre në ballkan por dhe në emigracion”, thuhet në deklaratën e Aleancës Kuq e Zi. Kjo e fundit insiston se 65 % e popullsisë kanë refuzuar të regjistrohen ndërsa 25 % nuk është regjistruar për shkak të pamundësisë ose me dashje të ekspertëve që nuk kanë vajtur në shtëpitë

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button