Shqiptarët të marrosur pas Facebook-ut

Shifrat mund të duken të pa besueshme por Balkan Insight raporton se më shumë se 1 milion shqiptarë nga Shqipëria janë anëtarë të rrjetit social Facebook. Sipas saj Shqipëria ka 1.3 milion përdorues interneti dhe nga kjo thuajse të gjithë janë anëtarësuar në Facebook.

Me këto të dhëna del se Shqipëria është ndër vendet me përqindjen më të lartë të të anëtarësuarve në Facebook.

Sa i takon Maqedonisë, Balkan Isinght raporton se nga 1.05 milion përdorues interneti në Facebook janë anëtarësuar 878 300.

Sa i takon përqindje së penetrimit në internet në Ballkan vendin e parë e zë Sllovenia me 64.9%, pas saj vjen Serbia me 56.2% ndërsa Kroacia ka një nivel prej 50.1%.

Vendi me nivelin më të ulët është Kosova me 20.7 dhe Bosnja Hercegovina me 31.2% më pas vijnë Rumania me 35.5% dhe Shqipëria me 43.3%.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button