Regjistrimi i popullsisë, Kuvendi miraton me 71 vota “pro” projektligjin

Kuvendi i Shqipërisë miratoi me 71 vota pro dhe dy abstenime projektligjin e regjistrimit të popullsisë. Pas shumë debatesh është rënë dakord që të kryhen disa mendime në këtë ligj në disa nene të caktuara, propozime të dy deputetëve të Partisë për Drejtësi Integrim dhe Unitet. Një prej ndryshimeve ishte ai që INSTAT për hetimin administrativ të kundravajtjeve ka të drejtën të konsultojë bazat e të dhënave shtetërore në Republikën e Shqipërisë. Ndërsa refuzimi për deklarim apo deklarimi i rremë dënohet me 100 mijë lekë. Sakaq, Kuvendi miratoi me 73 vota edhe ndryshimet për buxhetin e shtetit.

Advertisement

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  
Per me teper klikoni me siper ^^^
“Shperndaje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button