Gjermania: Serbia të njohë pavarësinë e Kosovës

Njohja e Kosovës nuk është kusht për fillimin e bisedimeve me BE-në për anëtarësim.

Advertisement

Por Rodrick Giceveter, deputet dhe anëtar i Këshillit të Bundestagut për punë të jashtme në BE deklaroi për gazetën “Blic” tha se Serbia duhet të njohë Kosovën deri në fund të procesit të anëtarësimit.
Giceveter tha se zgjidhja për Kosovën do të gjendet përmes dialogut me Prishtinën”.

Ndër të tjera deputeti i parlamentit gjerman dhe anëtari i partisë në qeveri, CDU-së nuk hodhi poshtë as idenë për ndarjen e Kosovës si zgjidhje përfundimtare të cilën të dy shtetet ta arrinin gjatë dialogut.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  
Per me teper klikoni me siper ^^^
“Shperndaje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button