Kosova, pjesë e Serbisë për qeverinë shqiptare!

Website zgjohushqiptar ka gjetur në hartat e institucioneve shqiptare se akoma Kosova shfaqet si pjesë e Serbisë.Në një nga edicionet e lajmeve të televizionit Top Channel diten e djeshme në kronikën e Sherbimit Metereologjik Ushtarak kemi parë se hartat e tyre e tregojnë Kosovën si pjesë e Serbise.

Këtë mund ta shihni qartë në foto në intervistën bërë punonjëses te Sherbimit Metereologjik Ushtarak Mimoza Demiri ku mbas saj dallohet lehte harta e cila e tregon qartë Kosovën si pjesë të Serbise.

Po njëkohësisht website zgjohushqiptar ka gjetur dhe ne faqen zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë në kuadër të qeverisë së Shqipërisë, hartën e cila e bën Kosovën pjesë të Serbisë. 

Tek rubrika Projekte, ku flitet për Projektin e Paktit të Stabilitetit është e shfaqur harta që nuk e ndanë dot Kosovën nga Serbia. 
MSH udhëhiqet nga Petrit Vasili, që është një prej figurave qendrore të Lëvizjes Socialiste për Integrim të Ilir Metës.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut
Per me teper klikoni me siper ^^^
“Shperndaje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button