Shteti i 76, Principata e Andorës njeh pavarësinë e Kosovës

Principata e Andorës bëhet vendi i 76 që njeh pavarësinë e Republikës së Kosovës. Lajmi iu komunikua nëpërmjet një letre të autoriteteve të shtetit të vogël mes Francës dhe Spanjës drejtuar ambasadës kosovare në Bruksel ku bëhej i ditur vendimi në fjalë.
Njohja ka ardhur disa javë pasi diplomacia kosovare shpalosi idenë e hartimit të një strategjie veprimi për të shtuar në maksimum njohjet e reja.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut
 
Per me teper klikoni me siper ^^^  

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button