CNN dhe New York Times: Zbuloni “mrekullitë e Shqipërisë”

Fierza

Sezoni i pushimeve ka ardhur bashke me ofertat per udhetime ne vende te ndryshme. Rrjeti prestigjioz televiziv amerikan CNN-ja dhe gazeta New York Times ua kanë rekomanduar Shqipërinë qytetarëve në SHBA.
Nuk është vetëm bregdeti që keto media prestijoze u rekomandojne  udhëtuesve nëpër vende të ndryshme.  Janë edhe vende të ndryshme malore, liqene, lumenj që Shqipëria i ka nga jugu në veri. Veç brigjeve të bukura dhe plazheve të virgjëra që në Shqipëri gjenden në krejt vijën bregdetare llogariten brigjet e bukura të liqenit të Fierzës.
Këtë verë në Shqipëri mund ta vizitoni edhe Skraparin, ku gjenden kanionet e bukura dhe ku mund të bëni një shëtitje edhe me raft apo me barka të vogla. Ujëvara të bukura mund të shikoni aty, kurse për traditën e artit, antikitetin por edhe brigjet e virgjëra që shtrihen nën Bunë mund ta vizitoni Shkodrën.
Edhe turizmi malor nuk ka mbetur pas. Janë Alpet shqiptare, lumi i bukur i Valbonës, vende këto që shtrihen në Veriun e Shqipërisë, në Malësinë e Shkodrës. Edhe këto vende që shumë pak janë vizituar më parë.
Adhuruesit e udhëtimeve sivjet, do të mund të njoftohen edhe nëse vizitojnë një faqe në Facebook, e cila deri më tani ka rreth 130 mijë njerëz që e adhurojnë, me titullin “Discover Albania”.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  

Advertisement

Per me teper klikoni me siper ^^^  

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button