Kërkohet anulimi i vendimit të Konferencës së Londrës për ndarjen e trojeve shqiptare

Koço Danaj ka njoftuar të gjithë simpatizantët e Projektit për Shqipëri Natyrale se pikërisht sot ka përfunduar hartimi i materialit prej 37 faqesh që do t’i drejtohet Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë në lidhje me padrejtësitë drejtuar e Konferencës së Londrës që i janë shkaktuar kombit Shqiptar.
Po ashtu kjo letër do t’i dërgohet edhe ministrave të jashtëm të Francës, Rusisë, Italisë, Austrisë, Gjermanisë dhe Britanisë se Madhe. Kërkesa e kësaj do të jetë anulimi i vendimit të Konferencës së Londrës për ndarjen e Shqipërisë dhe dëmshpërblimi prej 100 miliard stërlina kombit shqiptar për copëtimin kolonial.
Ky është hapi i parë juridik e konkret që ndonjë shqiptar apo organizim shqiptar merr për të rrëzuar marrëveshje që janë bërë në dëm dhe padrejtësisht ndaj shqiptarëve.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^  

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button