Njoftim: Facebook njeh Pavarësinë e Kosovës!

Mark Zuckerberg, themeluesi i rrjetit të njohur social në internet, Facebook, ka krijuar një aplikim të ashtuquajtur “Ambasador”.

Aplikimi funksionon në mënyrë të ngjashme me ambasadat reale.

Të shtunën, Facebook njoftoi se  ka vendosur ta shënojë Kosovën. Në këtë mënyrë, personat mund të regjistrohen si shtetas kosovarë, pasi hyjnë dhe krijojnë një llogari në Facebook,thuhet në një artikull të magazinës prestigjioze Slate.

Shefi i Facebook, Zuckerberg tha se një e treta e shteteve të cilat gjinden të anëtarësuara në Kombet e Bashkuara e kanë njohur pavarësinë e Kosovës, por sërish, ai tha se është e drejtë e kosovarëve që në rrjetet sociale në internet të kenë mundësinë për të deklaruar nënshtetësinë e tyre.

Zuckerberg ka kërkuar edhe nga rrjetet sociale të tjera që të veprojnë në të njëjtën mënyrë, ndërsa nga Google ka kërkuar të sjellë edhe gjuhen shqipe në sistemin e saj, jo vetëm për kosovarët, por edhe për ata në Shqipëri.Ndaj i bejme thirrje te gjithe perdoruesve nga kosova e shqiperise te ndryshojne te dhenat e tyre dhe ta shperndajne kete njoftim tek te gjithe miqte e tyre. 

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  

Per me teper klikoni me siper ^^^  

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button