E meritojmë ne këtë?!

Lajme shqip-Ne jemi nje popull i vjeter, nje popull me tradita, nje popull qe e do kulturen dhe gjithmone eshte kujdesur per zhvillimin e saj, nje popull qe e do qetesine, nje popull qe e do paqen! C’po ndodh me ne? C’po ndodh me shqiptaret? Vertete me vullnetin e tyre ndermarrin te tilla veprime?!
Vertete jemi katandisur te mbivarur nga politika?! Vertete bota jone rrotullohet rreth lidereve , tashme te dy te konsumuar?!
Meritojme ne te udhehiqemi e drejtohemi nga figura te tilla, qe shfrytezojne karizmen e tyre per te manipuluar ‘turmen’ ne saje te interesave vetjake? A duhet vertete t’i mbrojme me kaq idealizem bindjet dhe perkrahjet tona politike, kur jemi te vetmit qe demtohemi ne kete mes? A duhet te vazhdojme te biem pre e lojes se shemtuar te klases sone politike? Meritojme te behen ‘pazare’ me votat tona?!
A s’ndiheni te ofenduar nga e gjithe kjo? Ata qe supozohet te kujdesen per qetesine tone, po na shkaktojne vetem rremuje, tension dhe stres. Po shfrytezojne deri ne palce potencialin tone si sovran i vetem dhe ne.. Ne jemi ata nder te cilet ka viktima e nder te cilet ka jetime… Ne jemi ata qe, edhe kur duhet te na lexohet vullneti yne i lire, na manipulohet, na perdoret, na keqlexohet, NUK NA RESPEKTOHET! C’eshte ky turp me ne?! Populli duhet te kete dinjitetin dhe personalitetin e tij te pamanipulueshem nga asgje dhe askush, por mbi te gjitha, te respektueshem! /E.Sheveroja/shqiplajme.com/

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button