“Sekreti i 8 majit”, 700 familje të ngujuara votuan të shoqëruar me “autoblinda”

Per here te pare ne historine e pluralizmit në Shqipëri kane mundur te dalin në votime mbi 700 familje te ngujuara. Shtepia e Pajtimit Kombetar ne bashkepunim me misionaret dhe policine e shtetit shoqeruan me automiete te blinduara drejt qendrave te votimit personat e prekur nga gjakmarrja.
Sipas drejtorit te Shtepise te Pajtimit Kombetar, Agim Loci, nje person nga rradhet e te ngujuarve, i cili kishte dale te votonte i vetem për pak mund të riskonte jeten, por nderhyrja ne kohe e policise dhe misionareve e shmangu ate.

“Është hera e parë që familejt e prekurra nga fenomeni i gjakmarrjes, pra të ngujuar, votojnë. Është dashur një punë mjaft e madhe me misionarët në terren, koordinatorët e rretheve. Familja është shoqëruar nga misionarët dhe koordinatorët, një tjetër komisionar ka qenë tek qendra e votimit, që ka mundësuar që i ngujuari të votojë pa rradhë, nën mbikqyrjen sigurisht të policisë. Ka pasur një incident në Fan të Mirditës, ku një i ngujuar kishte dalë i pashoqëruar, por ndaj tij u mor menjëherë masa e sigurimit “- tha Agim Loci, Drejtor i Shtepise se Pajtimit kombetar.

Advertisement

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button