Flamur shqiptar në dasmën Mbretërore

Mijëra njerëz janë grumbulluar sot të shikojnë ceremoninë e dasmës mbretërore në qëndër të Londrës, pranë Pallatit Mbretëror. Një flamur shqiptar është shfaqur mes turmës si për të treguar identitetin e disa prej mijëra kureshtarëve. Merret vesh se qindra të rinjë shqiptar kanë marrë pjesë në përcjelljen e ceremonisë së martesës shekullore të Mbretësisë britanike, në mes të Pricncit William dhe Princeshës Kate.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Advertisement
Per me teper klikoni me siper ^^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button