Greket pohojne: Greqine e krijuan Shqiptaret (VIDEO)

Ky eshte nje material qe vjen nga faqa jone ne bashkpunim me faqen ne ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Advertisement

Fustanella Shqipetare dhe arvanitet ose shqipetaret dhe kontributi i tyre ne krijimin e kombit/shtetit te ri grek mbas revolucionit te 1821…
Perkthyer nga Dokumentari Grek stacionit televiziv SKAI per revolucjonin grek te 1821-shit.
Pohimi i historianeve grek mbi origjinen shqipetare te arvanitasve..

Ky eshte nje material qe vjen nga faqa jone ne bashkpunim me faqen ne ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut
Per me teper klikoni me siper ^^^

2 Komentet

  1. Interesant vetem per faktin historik sepse politikisht sot eshte e kunderta. Grekerit kane menduar gjithmone se jane me te mencur se shqiptaret dhe faktet historike mundohen ti shkaterrojne me c`kane ne dore, pastaj gjithe bota i njeh si nga popujt me te lashte ne Kontinent e me larg…pra Shqiperine dhe shqiptaret bota nuk i njeh per vet faktin se ata nuk kan ditur dhe akoma nuk dine te afirmojne historine dhe legjendat e tyre qe jane manipuluar ose c`deformuar nga te "mencurit" , ose grekerit ose edhe serbet…..shkurt ta themi pa qene nje vend me ekonomi dhe ushtri te sostifikuar gjithmone komshinjte tane ( te padenje per te qene te tille )do te sundojne mbi varferine dhe injorancen politike te Shtetit Shqiptar. Koka te mencura kemi me shume se sa mendohet por atyre u mungon fuqia politike dhe ekonomike. Keto jane mendimet e mija per kete video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button